AEROSOL RESPIRONICS KIND ZEEHOND

Sammy the seal

Therapie leuker maken

  • Tafelmodel voor gebruik in huis
  • Behandeling in 6-8 minuten*
    • *Bij een dosis van 2,5 ml vloeistof
  • Ontworpen voor kinderen

Efficiënt, betrouwbaar en vriendelijk

Het Sami de zeehond-compressorsysteem van de vernevelaar combineert kracht en betrouwbaarheid met een kindvriendelijk ontwerp en een leuk speelgoedfiguur om u en uw kind een gebruiksvriendelijke behandelingservaring te bieden. De compressor heeft een verzwaarde onderkant voor extra stabiliteit.

Leuk en effectief

Het leuke Sam de schildpad-speelgoedfiguurmasker is gemaakt van een zacht, flexibel materiaal en vormt zich naar het gezicht van uw kind voor comfort en pasvorm. Het masker bevat ook een opening die helpt om de medicatie weg te houden bij de ogen van uw kind.

Behandeling in 6-8 minuten*

De SideStream-vernevelaar is speciaal ontworpen om de behandelingstijden voor uw kind zo kort mogelijk te houden. Terwijl Sami de zeehond lucht door de buis duwt, wordt er extra lucht aangezogen via de bovenkant van de vernevelaar. Zo ontstaat er voor uw kind een snelle flow van aerosolmedicatie om in te ademen. Een behandeling kan in slechts 6 minuten worden afgerond*

Produceert consistent hoogwaardige aerosol

Consistente toediening van hoogwaardige aerosoltherapie. SideStream is ontworpen om bestand te zijn tegen veelvuldig en herhaald gebruik en kan het vernevelingsmedicijn van uw kind op een efficiënte manier toedienen tot het tijd is voor vervanging.

Efficiënte toediening van medicijnen

De donkerblauwe wegwerpvernevelaar van SideStream kan twee weken worden gebruikt voordat deze moet worden vervangen. De wegwerpvernevelaar zorgt elke keer voor consistente toediening van medicijnen en kan worden gebruikt in combinatie met de meeste gebruikelijke medicijnen voor luchtwegaandoeningen.

Compatibel met de vaakst voorgeschreven medicijnen

Sami de zeehond is ontworpen voor gebruik met de meest voorgeschreven aerosolmedicatie voor veelvoorkomende luchtwegaandoeningen.

 

          * Bij een dosis van 2,5 ml vloeistof.

 

83773

Registreer een nieuw account

Heb je al een account
Inloggen of Reset paswoord