IHEALTH TRACK ARMBLOEDDRUKMETER

aansluitbare manchet bloeddrukmeter bluetooth

Uw bloeddruk in 3 kleuren
De iHealth Track bloeddrukmeter is ontworpen voor gebruik met of zonder smartphone. iHealth Track meet bloeddruk, hartslag en detecteert aritmie. Bekijk uw resultaten direct op het scherm, dat van kleur verandert afhankelijk van de resultaten. De groene, gele en rode kleurcode betekent dat u weet waar u zich bevindt volgens de aanbevelingen van de Word Health Organization (WTO). Als u uw smartphone niet bij de hand heeft, slaat iHealth Track tot 99 metingen op voordat het moet worden gesynchroniseerd. Het enige dat u hoeft te doen, is klikken en uw gegevens worden naar de iHealth MyVitals mobiele app gestuurd.

 

De app
Met iHealth MyVitals, onze gratis, intuïtieve app beschikbaar voor Android en iOS, biedt onze verbonden bloeddrukmeter u volledige tracking- en gegevensgeschiedenis in grafische vorm. Deel uw resultaten veilig met uw arts.

 

Kenmerken:

  • Connectiviteit: Bluetooth 4.0 Afmetingen: 98 mm x 98 mm x 46 mm
  • Omtrek armband: 22-42 cm Gewicht: 438 g (inclusief armband + batterijen)
  • Meetmethode: oscillometrische methode met behulp van inflatie en automatische meting
  • Vermogen: 4x1.5V AAA
  • Levensduur AAA: 250 keer gebruik
  • Meetbereik: Sys: 60-260 mmHg / Dia: 40-199 mmHg
  • Puls: 40-180 bts / min

Gebruiksvoorwaarden: Temp: 5 ° C ~ 40 ° C, vochtigheid: <85% RH

Voorwaarden voor transport en opslag: Temp: -20 ° C ~ 55 ° C, vochtigheid <85% RH

In de doos: 1 iHealth Track bloeddrukmeter, 1 armband, 1 gebruikershandleiding, 4 AAA-batterijen

 

ihealth
85270

Er zijn naar schatting 17,5 miljoen sterfgevallen als gevolg van hart- en vaatziekten: 31% van het totale aantal sterfgevallen wereldwijd. Onder deze sterfgevallen zijn naar schatting 7,4 miljoen te wijten aan coronaire hartziekten en 6,7 miljoen aan beroertes (cijfers 2012).

Meer dan driekwart van de sterfgevallen als gevolg van hart- en vaatziekten vindt plaats in lage of middeninkomenslanden. Van de 16 miljoen sterfgevallen die vóór de leeftijd van 70 jaar plaatsvinden en verband houden met niet-overdraagbare ziekten, komt 82% voor in lage of middeninkomenslanden en wordt 37% geassocieerd met hart- en vaatziekten.

De meeste hart- en vaatziekten kunnen worden voorkomen door gedragsrisicofactoren aan te pakken, zoals roken, slechte voeding en obesitas, inactiviteit en schadelijk alcoholgebruik, samen met behulp van bevolkingsbrede strategieën.

Degenen die lijden aan hart- en vaatziekten of die zijn blootgesteld aan een hoog risico op hart- en vaatziekten (vanwege de aanwezigheid van een of meer risicofactoren, zoals hoge bloeddruk, diabetes, hyperlipidemie of een bestaande ziekte), moeten de ziekte vroegtijdig opsporen en moeten worden behandeld met psychologische ondersteuning en medicatie, afhankelijk van hun behoeften.

Infofiche bloeddruk

 

Registreer een nieuw account

Heb je al een account
Inloggen of Reset paswoord