Beschikt u nog niet over uw eigen WeCarePro account als professional? Vraag deze hier aan!
Tijdelijk kan u nog intekenen op onze lopende acties door uw bestelling via mail te communiceren naar info@wecarepro.be.
Deze mogelijkheid vervalt in de nabije toekomst. Wij raden u dan ook aan om uw eigen account aan te maken via bovenstaande link.

AEROcheck saturatiemeter


De saturatiemeter AEROcheck is een nieuw, klein, gebruiksvriendelijk en zeer functioneel toestel. De AEROcheck werkt op 2 - AAA batterijen (1,5 V) Tot 30 uur aan metingen op 2 AAA-batterijen - Saturatiegrafiek op het scherm

€30,43 (Excl. BTW - Apothekersprijs)


Wasbaar masker katoen - 2 lagen


Wasbaar & herbruikbaar mondmasker
Twee lagen katoen, 100% waterafstotend

  • Past perfect aan de vorm van het gezicht en de elastieken zijn comfortabel rond de oren.

In stock

€48,00 (Excl. BTW - Apothekersprijs per 20 stuks)

€2,40 (Excl. BTW - Apothekersprijs per stuk)


Exclusief - UYN Community mask


UYN is een high-end firma gespecialiseerd in seamless 3D productie van sportartikelen. Met de in-house AREAS academie doen ze continu aan R&D in eigen labo’s en windtunnel. Ook werken zij samen met de universiteit van Bologna. Al deze kennis heeft ervoor gezorgd dat UYN een zeer ergonomisch 3D mondmasker op de markt kan brengen. Dit masker wordt seamless ( zonder naden ) samengesteld, met extra elasticiteit op de nodige plaatsen en extra luchtkanalen waar nodig. Dit alles resulteert in een masker dat minder irritatie of jeuk zal veroorzaken en daardoor het draagcomfort enorm verhoogt.


Voor de adult versies: Leverbaar in de week vanaf 25 mei
Voor de kinderversies: Leverbaar vanaf begin juni

€7.20 (Excl. BTW - Apothekersprijs)


Plastiek beschermmasker


Plastiek beschermmasker dat uw hele gelaat beschermt tegen spatten en waterdruppels die vrijkomen bij het niezen en hoesten.


Makkelijk bruikbaar door de rubberen band om deze rond uw hoofd vast te maken en comfortabel voor langdurig gebruik wegens de ingebouwde spons die ervoor zorgt dat u geen onnodige druk op uw voorhoofd ervaart.

(Minimale bestelhoeveelheid: 5 stuks - prijs/stuk)

€3,14 (Excl. BTW - Apothekersprijs per stuk)


Afgelopen acties

De acties in deze accordion zijn helaas afgelopen.Houd deze actiepagina en je mailbox zeker in de gaten om toekomstige kansen niet te laten liggen!

Medela Swing Flex


U speelt als apotheker een belangrijke rol voor borstvoedende moeders, zeker nu de babywinkels gesloten zijn en borstvoedende moeders niet altijd hun weg vinden naar een geschikt toestel. We merken dat vroedvrouwen in de huidige setting eveneens meer moeders aanraden een eigen afkolftoestel aan te kopen.


Actie geldig tot 30/04/2020

Tijdelijk kan u nog intekenen op onze lopende acties door uw bestelling via mail te communiceren naar info@wecarepro.be.

Sorry: Deze actie is afgelopen.


Bluetens Serenity Pack


Sorry; deze actie is afgelopen


Philips Innospire Elegance


In de huidige COVID-19 omgeving merken we een verhoogde vraag naar aerosol-toestellen. Het is daarbij meer aangewezen dat patiënten overgaan tot het aankopen van een eigen toestel om verdere verspreiding tegen te gaan. Om jullie als apotheker hierbij te ondersteunen bieden we jullie graag deze promotie aan.


Actie geldig tot 15/05/2020 of zolang de voorraad strekt

Sorry, deze actie is afgelopen


Registreer een nieuw account

Heb je al een account
Inloggen of Reset paswoord