Onze huidige actie:

&

De dienst thuisgezondheidszorg stelt U met veel plezier het Bluetens Serenity Pack voor.

(Klik op de afbeelding om naar het product te gaan)

Elektrostimulatie voor senioren

Gezondheid, welzijn, sport, Bluetens voorziet in alle behoeften van senioren in het nieuwe Serenity Pack.

Elektrotherapie en leeftijdsgebonden pijn

Bluetens biedt een breed scala aan elektrotherapieprogramma's om leeftijdsgebonden aandoeningen te beheersen.

70% van de senioren (65 jaar en ouder) lijden aan chronische en incidentele pijn die spieren, gewrichten, pezen, etc. beïnvloedt

Elektrotherapie verlicht van nature pijn: artritis, artritis, peesontsteking, lage rugpijn, ischias, veneuze insufficiëntie, enz. De aangeboden massages helpen spierspanning te verlichten en bieden direct een gevoel van welzijn. Bovendien biedt een versterkingsmodus programma's om spierafbraak te verkomen en spierversterking te ondersteunen om blessures en pijn te voorkomen. Bluetens is medisch gecertificeerd en is een alternatief voor het nemen van effectieve en natuurlijke medicijnen om elke vorm van pijn te bestrijden.

Meer dan 100 programma's (gemiddeld 20-35 minuten) verspreid over 15 delen van het lichaam om te genezen, te ontspannen en te versterken. Bluetens is uw thuisfysiotherapeut, 24 uur per dag beschikbaar, in seconden!

Het is door de impact van deze pijnen op het dagelijkse leven van senioren te overwegen dat Bluetens het Serenity Pack heeft gemaakt. De essentie van zorggerichte Bluetens-elektrotherapie: het klassieke apparaat en de draadloze clip.

https://www.bluetens.com/wp-content/uploads/2019/08/Sans-titre-1-1024x308.png

Het Serenity Pack

Dit pakket bevat de klassieke Bluetens en de accessoires voor bedraad gebruik, evenals het draadloze pakket voor het gebruik van Bluetens als een elektrotherapieverband. Het draadloze pakket wordt gebruikt met de bijbehorende elektroden: steek de Bluetens gewoon in de clip, klem alles op de SURF-elektrode voor te behandelen kleine gebieden of Butterfly voor grotere gebieden.

Het gebruik van Bluetens is intuïtief dankzij de speciale applicatie die de gebruiker stap voor stap begeleidt. U hoeft alleen de actie (behandelen / ontspannen / versterken) en het te behandelen lichaamsdeel te kiezen om toegang te krijgen tot de programma's en vervolgens het diagram voor de plaatsing van de elektroden. 

https://www.bluetens.com/wp-content/uploads/2019/09/couv-bluetens-seniors-2.png

 

Wat is elektrotherapie (TENS)?

Deze millenniale technologie wordt in toenemende mate gebruikt door gezondheidswerkers (fysiotherapeuten, pijncentra, ziekenhuizen, enz.) In de context van pijnbeheersing. TENS omzeilt onmiddellijk de pijnboodschap die naar de hersenen wordt gestuurd, gedurende minimaal 4 tot 6 uur, zoals een paracetamol. Geen bericht = geen pijn.

In tegenstelling tot de meeste apparaten op de markt, is Bluetens licht (25 g), schaalbaar (verbonden met een gratis app) en zuinig, waardoor het ook de leider is in verbonden en Franse elektrotherapie! 

tens seniors bluetens

 

Zorg goed voor jezelf met Bluetens!

 

 

 

 

 

Afgelopen acties:

https://wecarepro.be/21370-large_default/100260-medela_symphony_afkolfset.jpg

Medela Symphony afkolfset

Promo tot 15/02/2020

Registreer een nieuw account

Heb je al een account
Inloggen of Reset paswoord