IHEALTH VIEW BLOEDDRUKMETER

Oplaadbare Bluetooth-bloeddrukmeter voor de pols (ultracompact en stil)

Je bloeddruk op je pols
De iHealth View aangesloten pols-bloeddrukmeter meet uw bloeddruk, hartslag en detecteert aritmie. Vind de perfecte positie om je pols met de meter op het scherm voor optimale metingen en bekijk de resultaten direct op het LED-scherm van de monitor. iHealth View kan tot 120 metingen onthouden voordat het wordt gesynchroniseerd, zodat u het met of zonder uw smartphone kunt gebruiken.

 

De app
Met iHealth MyVitals, onze gratis app voor Android en iOS, biedt iHealth View u volledige tracking- en gegevensgeschiedenis in grafische vorm. U kunt uw resultaten vergelijken volgens de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en herinneringen instellen.

 

Kenmerken:

  • Connectiviteit: Bluetooth 4.0
  • Afmetingen: 72 x 74 x 17,6 mm
  • Schermafmetingen: 44 x 26 mm
  • Afmetingen armband: 13,5 cm-22 cm
  • Gewicht: 120 gram
  • Meetmethode: oscillometrische methode met behulp van inflatie en automatische meting
  • Voeding: DC: 5 V, 1,0 A, 1 x 3,7 V Li-ion 400 mAh
  • Meetbereik: Sys: 60-260mmHg / Dia: 40-199mmHg / Pulse: 40-180 bts/min

Gebruiksvoorwaarden: Temp: 5 ° C ~ 35 ° C, vochtigheid: 20-90% RH

Voorwaarden voor transport en opslag: Temp: -20 ° C ~ 55 ° C, vochtigheid <95% RH

In de doos: 1 iHealth View bloeddrukmeter, 1 beknopte installatiehandleiding, 1 gebruikershandleiding, 1 mini-USB-kabel, 1 transporttas

 

ihealth
88631

Er zijn naar schatting 17,5 miljoen sterfgevallen als gevolg van hart- en vaatziekten: 31% van het totale aantal sterfgevallen wereldwijd. Onder deze sterfgevallen zijn naar schatting 7,4 miljoen te wijten aan coronaire hartziekten en 6,7 miljoen aan beroertes (cijfers 2012).

Meer dan driekwart van de sterfgevallen als gevolg van hart- en vaatziekten vindt plaats in lage of middeninkomenslanden. Van de 16 miljoen sterfgevallen die vóór de leeftijd van 70 jaar plaatsvinden en verband houden met niet-overdraagbare ziekten, komt 82% voor in lage of middeninkomenslanden en wordt 37% geassocieerd met hart- en vaatziekten.

De meeste hart- en vaatziekten kunnen worden voorkomen door gedragsrisicofactoren aan te pakken, zoals roken, slechte voeding en obesitas, inactiviteit en schadelijk alcoholgebruik, samen met behulp van bevolkingsbrede strategieën.

Degenen die lijden aan hart- en vaatziekten of die zijn blootgesteld aan een hoog risico op hart- en vaatziekten (vanwege de aanwezigheid van een of meer risicofactoren, zoals hoge bloeddruk, diabetes, hyperlipidemie of een bestaande ziekte), moeten de ziekte vroegtijdig opsporen en moeten worden behandeld met psychologische ondersteuning en medicatie, afhankelijk van hun behoeften.

Infofiche bloeddruk

 

Registreer een nieuw account

Heb je al een account
Inloggen of Reset paswoord