BLUE MASK REANIMATIEMASKER

De "BLUE MASK" bestaat uit een masker, een ventiel en een mondstuk voor een risico-vrije mond aan mond beademing! Bij correct gebruik zal de "BLUE MASK" de hulpverlenende persoon beschermen tegen mondkontakt en de door het slachtoffer uitgeademde lucht.
Alzo wordt het risico geminimaliseerd om een besmettelijke ziekte zoals Aids, Hepatitis, Tuberculose, ... door "cross-infectie" over te dragen.

Het speciale ventiel van de "BLUE MASK" laat de zuurstofrijke lucht van de redder vrij stromen in de richting van het slachtoffer, terwijl de uitgeademde lucht van het slachtoffer kan buitenstromen door de zijuitgang van het ventiel, aldus een maximum aan efficiëntie en hygiëne waarborgend.
Het doorzichtig masker laat de hulpverlenende persoon toe onmiddellijk vreemde materie op te merken die door het slachtoffer uitgebraakt wordt gedurende de reanimatie.

De "BLUE MASK" is onmiddellijk te gebruiken in geval van nood. Het is zeer licht en compact genoeg om te passen in een standaard eerste-hulp kistje, het handschoenvak van uw wagen, een damestas of een noodtas.
Door zijn lage kostprijs kan de "BLUE MASK" in een aantal plaatsen gestockeerd worden, om alzo een maximum aan veiligheid en bescherming te bieden.

553

Registreer een nieuw account

Heb je al een account
Inloggen of Reset paswoord