IHEALTH AIR SATURATIEMETER


oplaadbare Bluetooth-pulsoxymeter


Healthcare op het puntje van je vingers!

De Ihealth Air geconnecteerde hartslag & saturatiemeter is een hoog kwalitatief professioneel apparaat dat je thuis kan gebruiken. Het enige wat je moet doen is je vinger in het meettoestel plaatsen om je waarden te weten, die dan tevoorschijn komen op het scherm:

• Het zuurstofgehalte in uw bloed (SpO2): door het meten van SpO2-niveaus kunt u snel zuurstofgebrek detecteren en uw gedrag daarop afstemmen, met name voor astmapatiënten (na medisch advies te vragen).

• Je pols

• Uw perfusie-index (in de app) 

 
 

Uw welzijns- en zorgpartner


SpO2- en hartslagmetingen zijn nuttig voor patiënten die lijden aan chronische ziekten zoals astma of COPD (chronische obstructieve longziekte), zodat ze sneller een idee kunnen krijgen van hoe ernstig hun toestand is.
Rokers die bezig zijn met stoppen, kunnen ook verbeteringen in SpO2- en hartslagmetingen volgen en daardoor gemotiveerd blijven. Deze metingen kunnen sporters ook helpen begrijpen hoe hun lichaam reageert op fysieke inspanning, met name op grote hoogte waar het bijzonder belangrijk is om het zuurstofniveau in uw bloed te meten.

De app

Zie ook uw hartslag golfvorm, weergegeven op de vrije iHealth MyVitals app beschikbaar op Android en iOS. Houd uw resultaten bij, evenals uw perfusie-index (die ervoor zorgt dat het weergegeven zuurstofverzadigingsniveau betrouwbaar is), raadpleeg uw geschiedenis en deel uw gegevens veilig met uw arts of uw vrienden en familie.

 
 

Kenmerken

Verbinding: Bluetooth 4.0 BLE -
Scherm: LED - Grootte: 62 mm x 33 mm x 28 mm -
Gewicht: 42 g -
Vermogen: batterij, 3,7 V Li-ion, 300 mAh -
Meetbereik SpO2: 70-99% -
Meetbereik puls: 30-250 bpm -
SpO2-nauwkeurigheid: 70 - 99%, ± 2%; <70% -
Polsslagprecisie: ± 2 bpm -
Automatische stop na 8 seconden -
Bedrijfsomgeving: Temp: 5 - 40 ° C; Vochtigheid <80% RH -
Opslag: Temp: -20 - 55 ° C; Vochtigheid <95% RH

In de doos: 1 iHealth Air-pulsoxymeter, 1 riem, 1 USB-oplaadkabel, 1 beknopte installatiehandleiding, 1 gebruikershandleiding: Bluetooth Smart.

ihealth
76005

Registreer een nieuw account

Heb je al een account
Inloggen of Reset paswoord