PURELAN™ LANOLINEZALF

Afmeting

Problemen met de borstvoeding door gevoelige of droge tepels?

Purelan™ Lanolinezalf beschermt uw tepels tijdens de borstvoeding tegen uitdroging.

100% ultra zuivere natuurlijke lanoline (wolvet) zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen en hoeft dus niet te worden verwijderd voor de borstvoeding.

Herstelt de natuurlijke huidvetten wanneer de huid uitdroogt door het borstvoeding geven. Ook kunt u de cream gebruiken op andere droge plekjes op uw huid of lippen.

DePurelan™ Lanolinezalfis zo veilig dat u hem ook mag gebruiken voor de huid van uw baby

 

Verkrijgbaar in twee tubes (7g en 37g) en in sachet (1,5g)

OmdatPurelan™ Lanolinezalf gemaakt is van zuivere lanoline (zonder weekmakers) stolt het bij lage temperaturen. Om de PureLan 100 weer in zijn normale vorm te herstellen kunt u de tube op kamertemperatuur bewaren of tussen uw handen opwarmen.

 

Medela Purelan™ lanolinezalf is vernieuwd!

De nieuwe formule zorgt voor snelle verlichting bij pijnlijke tepels. De vernieuwde lanolinezalf blijft langer op de huid zitten en is daarom langer werkzaam. Bovendien heeft de zalf een hoge waterabsorptie, waardoor het vocht in de opperhuid vastgehouden wordt. Purelan™ is 100% natuurlijk en ultra zuiver door nieuwe, geavanceerde technologieën. De tepelzalf bestaat uit slechts één ingrediënt, namelijk lanoline van medische kwaliteit en is vrij van additieven, conserveringsmiddelen, geurstoffen en parabenen. Daarnaast is de lanolinezalf dermatologisch getest en hypoallergeen.

De nieuwe Purelan™ is nu nog fijner om aan te brengen en te gebruiken. De lanolinezalf heeft een rijke textuur, is makkelijk smeerbaar en heeft een neutralere geur en smaak. Het is niet nodig om Purelan™ te verwijderen voordat je je baby aanlegt. Deze tepelzalf is veilig voor jou en je baby, effectief en natuurlijk.

Purelan™ is het ideale hulpmiddel in het geval van tepelkloven, pijnlijke en droge tepels of andere droge plekjes op je huid. De nieuwe Medela Purelan™ lanolinezalf is verkrijgbaar in een handige tube van 7 gram voor onderweg of in een grotere tube van 37 gram.

Medela

Specifieke referenties

upc
4235214

Registreer een nieuw account

Heb je al een account
Inloggen of Reset paswoord