CAREWAY ZACHTE AMANDELOLIE

CNK: 3690286

De olieachtige textuur is ideaal voor lichaamsmassages. De zoete amandel regenereert en voedt de gevoelige en uitgedroogde huid. Met name ontwikkeld om striemen als gevolg van zwangerschap te voorkomen en te verminderen na de zwangerschap en afslankbehandelingen. Hydrateert en verlicht de huid na blootstelling aan de zon. 

Cosmetisch product. 

Ingrediënten: Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Glycine Sojaolie, Tocoferol, Beta-Sitosterol, Squaleen. 99% zoete amandelolie 

Glycine Sojaolie: olie die de cellen sterk regenereert, activeert en daarom ideaal is voor de rijpe huid. Rijk en hydraterend, ideaal voor een droge huid. 

Tocoferol (= vitamine E): antioxidant - beschermt de huid tegen de effecten van oxidatie en voorkomt de voortijdige afbraak van zoete amandelolie. 

Beta-sitosterol (= phytosterol): stabiliserend natuurlijk middel 

Squaleen: vet dat op natuurlijke wijze wordt geproduceerd door het menselijk lichaam (aanwezig in de talg), dat snel in de huid doordringt en geen sporen op de huid achterlaat. 

Gebruik: 

Breng het product op de te behandelen plek aan met een massage totdat het volledig is geabsorbeerd. Aanbevolen voor dagelijks gebruik na het baden of douchen.

Careway
26206

Registreer een nieuw account

Heb je al een account
Inloggen of Reset paswoord