PURILON HYDROGEL 15G

Coloplast Purilon Hydrogel is een zachte gel op waterbasis die bestaat uit natuurlijke bestanddelen zonder additieven.
Het bevordert snellere wondgenezing dankzij doeltreffend en voorzichtig verwijderen van dood weefsel.

Coloplast Purilon Hydrogel is een zachte gel op waterbasis die bestaat uit natuurlijke bestanddelen zonder additieven.

Beschrijving

Hydrateert necrotisch weefsel en absorbeert overtollig exsudaat, dood weefsel en debris uit de wonde. De unieke combinatie van hydraterende en absorberende eigenschappen ondersteunt natuurlijk autolytisch debridement en vochtige wondgenezing.

De applicator zorgt ervoor dat de gel eenvoudig aan te brengen is met slechts één hand en gemakkelijk te verwijderen dankzij zijn hoge cohesie. Dankzij zijn viskeuze structuur blijft de gel op zijn plaats. Zelfs na absorptie van debris en exsudaat blijft de gel samenhangen en gaat lekkage en verweking tegen.

Ingrediënten

Coloplast Purilon Hydrogel bestaat uit gezuiverd water, natriumcarboxymethylcellulose en calciumalginaat. Purilon is een zeer zachtwerkend product omdat de gel bestaat uit natuurlijke bestanddelen zonder toevoegingen.

Indicaties

Coloplast Purilon Hydrogel kan worden gebruikt voor necrotische wonden en wonden met dood weefsel, zoals beenulcera, doorligwonden en niet-geïnfecteerde diabetische voetulcera en voor eerste- en tweedegraads brandwonden. De gel kan worden gebruikt tijdens het gehele genezingsproces om een vochtig genezingsmilieu te vormen. Moet worden gebruikt in combinatie met een secundair verband.

37445

Registreer een nieuw account

Heb je al een account
Inloggen of Reset paswoord